fullroom [KUKAC] fullroom [PONT] hu

iCal - Naptárszinkronizáció

A FullRoom foglalási rendszer rendelkezik iCal naptárszinkronizációs beépülő modullal, amely kétirányú kommunikációs lehetőséget biztosít a FullRoom és egy külső foglalási rendszer (booking, szallas.hu, airbnb) között. Ha egy, vagy több külső foglalási rendszerben is megjeleníti szállását, automatikusan frissítheti a foglaltsági naptárát egyidőben az összes helyen.

Adminisztrációs felület:

iCal

1. Konfiguráció

A foglalások exportálása iCal formátumban:

A szobatípus szerkesztése alatt található az iCal fül. Ezt az URL-t használhatja a külső foglalási rendszerben, minden foglalási egységnek megvan a maga egyedi export URL-je, az itt található linket illesztheti be a külső foglalási rendszer iCal importálási lehetőségébe.

Külső foglalások iCal formátumban történő importálására a FullRoom foglalási rendszerhez 2 lehetőség van:

Kézi: használhatja az "ICS fájl feltöltése" importmezőt, amely lehetővé teszi külső iCal fájlok importálását egy külső foglalási rendszerből. Csak válassza ki az iCal fájlt, majd az importáláshoz mentse el azt.

Automatikus: be kell másolni az importálni kívánt külső iCal URL-t az "ICAL URL importálása" mezőbe. Lehetőség van több iCal url megadására, vagyis több különböző külső foglalási rendszer naptárát lehetséges szinkronizálni egyidőben.

Online Szobafoglalási Rendszer