8621, Zamárdi, Rétföldi utca 46.
+36 30 205 3915

Jutalékmentes

Nem szeretne jutalékot fizetni minden nehezen megszerzett foglalásért? Belefáradt az online közvetítőkbe, amely fix összeget számít fel fix számú foglalásért? Váltson most a FullRoom-ra!

Nyílt forráskód

Teljes ellenőrzése van a rendszer és a saját adatai felett. Nincs zárolás. Nincsenek rejtett dolgok.

Könnyű kezelés

Nincs szükség technikában jártas személyre a FullRoom telepítéséhez/konfigurálásához és használatához. Nincs egyedül, mi azért vagyunk, hogy segítsünk.

Rugalmasság

A FullRoom számos további bővítményt/kiegészítőt tartalmaz, amelyek különböző képességeket biztosítanak. Vagy elvégezheti saját testreszabását/optimalizálását, határok nélkül.

  • Home
  • Foglalási modul
  • Vendég értékelés

Vendég értékelés / visszajelzés

A vendég visszajelzés beépülő modul lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy visszajelzéseket gyűjtsön a vendégekkel kapcsolatban. A tulajdonos kezelheti az adminisztrációs vagy a weboldal felületen visszajelzéseit. Kétféle módon lehet új visszajelzést létrehozni: manuálisan a webhely rendszergazdája, vagy a vendég által.

A vendég úgy tud visszajelzést adni, hogy a kijelentkeztetés után a rendszer automatikusan email-ben elküld egy visszajelzés kérés értesítést, amelyben egy linkre kattintva elvégezheti az értékelést.

Adminisztrációs felület vendég értékelések:


Adminisztrációs felület visszajelzés típusok:

Adminisztrációs felület visszajelzés típus értékek:

 

Ez a visszajelzés modul weboldalon látható része, amely a szállásának visszajelzéseit mutatja.

Ez a visszajelzés modul weboldalon látható része, amely a visszajelzés kritériumai alapján mutatja a pontszámokat, a visszacsatolási kritériumok szerint.