8621, Zamárdi, Rétföldi utca 46.
+36 30 205 3915

Jutalékmentes

Nem szeretne jutalékot fizetni minden nehezen megszerzett foglalásért? Belefáradt az online közvetítőkbe, amely fix összeget számít fel fix számú foglalásért? Váltson most a FullRoom-ra!

Nyílt forráskód

Teljes ellenőrzése van a rendszer és a saját adatai felett. Nincs zárolás. Nincsenek rejtett dolgok.

Könnyű kezelés

Nincs szükség technikában jártas személyre a FullRoom telepítéséhez/konfigurálásához és használatához. Nincs egyedül, mi azért vagyunk, hogy segítsünk.

Rugalmasság

A FullRoom számos további bővítményt/kiegészítőt tartalmaz, amelyek különböző képességeket biztosítanak. Vagy elvégezheti saját testreszabását/optimalizálását, határok nélkül.

  • Home
  • Foglalási modul
  • ICAL-Naptár szinkronizáció

iCalendar - Naptárszinkronizáció

A FullRoom rendelkezik iCal naptárszinkronizációs beépülő modullal, amely használható a kétirányú elérhetőség kommunikációjához a FullRoom és egy külső foglalási rendszer (booking, szallas.hu, airbnb) között. Ha külső foglalási rendszerben is megjeleníti szállását, automatikusan frissítheti a foglaltsági naptárát egyidőben az összes helyen.

Adminisztrációs felület:

1. Konfiguráció

A foglalások exportálása iCal formátumban:

Szerkessze szobatípusát, és megjelenik az iCal fül. Győződjön meg arról, hogy szobatípusának legalább 1 foglalása van, ha a szobatípusának nincs foglalása, a FullRoom nem jeleníti meg az exportálási URL-t. Ezt az URL-t használhatja a külső foglalási rendszerben. Minden szobatípusnak megvan a maga egyedi export URL-je.

Külső fenntartások iCal formátumban történő importálására a FullRoom-ra 3 lehetősége van:

Kézi: használhatja az "ICS fájl feltöltése" importmezőt, amely lehetővé teszi külső iCal fájlok importálását külső foglalási rendszerből. Csak válassza ki az iCal fájlt, majd az importáláshoz mentse el a szobatípust.

Automatikus (CLI cron-feladat): először be kell írnia az importálni kívánt külső iCal URL-t az "ICAL URL importálása" mezőbe, majd konfigurálnia kell egy automatikus CLI cron-feladatot a következő parancsfájl végrehajtására: JOOMLA_ROOT / cli / ical.php .

Automatikus (Web cron-feladat): először be kell írnia az automatikusan importálni kívánt külső iCal URL-t az "ICAL URL importálása" mezőbe, majd szerkesztenie kell az iCal beépülő modult a Joomla Plugin Manager-ben, és konfigurálnia kell a "Cron token" mezőt, és el kell mentenie, akkor használhatja az URL-t a "Web CRON URL" mezőben a web cron munkájához.