8621, Zamárdi, Rétföldi utca 46.
+36 30 205 3915

Jutalékmentes

Nem szeretne jutalékot fizetni minden nehezen megszerzett foglalásért? Belefáradt az online közvetítőkbe, amely fix összeget számít fel fix számú foglalásért? Váltson most a FullRoom-ra!

Nyílt forráskód

Teljes ellenőrzése van a rendszer és a saját adatai felett. Nincs zárolás. Nincsenek rejtett dolgok.

Könnyű kezelés

Nincs szükség technikában jártas személyre a FullRoom telepítéséhez/konfigurálásához és használatához. Nincs egyedül, mi azért vagyunk, hogy segítsünk.

Rugalmasság

A FullRoom számos további bővítményt/kiegészítőt tartalmaz, amelyek különböző képességeket biztosítanak. Vagy elvégezheti saját testreszabását/optimalizálását, határok nélkül.

  • Home
  • Foglalási modul
  • Foglalási modul

Foglalási modul

Foglalás esetén a vendég email-ben visszajelzést kap a megadott címre, melyhez foglalás igazolást a foglalás adataival és számlát csatol a rendszer. Ezzel egyidőben a szállásadót is értesíti a rendszer a foglalásról, mely az adminisztrációs felületen kezelhető. Ellenőrizheti a vendég adatait, a be-és kijelentkezés idejét, a lefoglalt szobatípust és a fizetendő összeget.
 

A Foglalás szerkesztése:

Lehetőség van az adminisztrációs felületen a foglalás módosítására, a státusz beállítására (függőben levő, megerősített, törölt, lezárt, kukába), a fizetési státusz beállítására (kifizetetlen, függőben levő, kifizetett, törölve), számla küldésre és generálásra, fizetési előzmények szerkesztésére (pl. beérkezett előleg összegének rögzítése), foglalás megjegyzés rögzítésére és erről a vendég értesítése email-ben.