8621, Zamárdi, Rétföldi utca 46.
+36 30 205 3915

Jutalékmentes

Nem szeretne jutalékot fizetni minden nehezen megszerzett foglalásért? Belefáradt az online közvetítőkbe, amely fix összeget számít fel fix számú foglalásért? Váltson most a FullRoom-ra!

Nyílt forráskód

Teljes ellenőrzése van a rendszer és a saját adatai felett. Nincs zárolás. Nincsenek rejtett dolgok.

Könnyű kezelés

Nincs szükség technikában jártas személyre a FullRoom telepítéséhez/konfigurálásához és használatához. Nincs egyedül, mi azért vagyunk, hogy segítsünk.

Rugalmasság

A FullRoom számos további bővítményt/kiegészítőt tartalmaz, amelyek különböző képességeket biztosítanak. Vagy elvégezheti saját testreszabását/optimalizálását, határok nélkül.

  • Home
  • Foglalási modul
  • Ajánlatkérés

Vendég Ajánlatkérés űrlap segítségével

Ha a vendég még is inkább az ajánlatkérés mellett dönt, rendelekésre áll az alábbi űrlap, melyet kitöltés és küldés után a megadott szálláskezelő email címre továbbít a rendszer.
Ezután a vendégnek elküldött és az általa elfogadott ajánlatot a foglalási adatok alapján a szálláskezelő is rögzítheti a FullRoom rendszerében, akár az admin felületen keresztül, akár a weboldal felületén is, ha ez a nehézséget okoz a vendég számára.

FullRoom
GO TO TOP

Ajánlatkérés folyamata

Kérjük, adja meg a kért adatokat és munkatársaink 24 órán belül elküldik Önnek emailben szállásunk ajánlatát. Az ajánlat megtekintésekor azonnal láthatja az Ön által kért időpontra foglalható szobáinkat és árainkat, csomagajánlatainkat, szolgáltatásainkat, melyek közül kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. Foglalás után azonnal meg is kapja visszaigazolásunkat.

Foglalási garancia & lemondási feltételek

  • A foglalásához szükséges foglalási garanciát (esetleges előleget), illetve a lemondási feltételeket ajánlatunk fogja tartalmazni.

Fizetési módok szálláshelyünkön

  • készpénz
  • hitelkártya (VISA, Mastercard, Maestro, AMEX)
  • SZÉP kártya (OTP, MKB, K&H)

FullRoomOnline Szobafoglalási Rendszer